Verzenden & Retourneren

Verzending:

Wanneer de betaling van je bestelling bij 0-FIVE is overgemaakt op onze rekening zullen wij je bestelling binnen 2 werkdagen verzenden. Pre-orders kunnen daarentegen langer duren. Internationale bestellingen vallen daarbuiten en duren langer. Al onze bestellingen worden netjes ingepakt zodat je het als een cadeautje thuis ontvangt.

De verzendkosten binnen Nederland zijn €5,95 voor pakketten en €3,95 voor brievenbus pakketjes. Bij bestellingen boven de €65,- zijn de verzendkosten gratis.

De verzendkosten binnen Europa zijn €12,95 voor pakketten en €10,- voor brievenbus pakketjes.

De verzendkosten voor de rest van de wereld zijn €19,95.

De verzendkosten worden berekend bij het afrekenen.

Retournering:

Is je bestelling niet naar wens? Jammer, maar gelukkig geen probleem om deze weer te retourneren of te ruilen.

Je kunt de Item(s) die je aangeschaft hebt binnen 14 dagen mits het item ongedragen, ongewassen, onbeschadigd met de kaartjes eraan na ontvangst van je bestelling retourneren (op eigen kosten in de originele verpakking met bijgeleverde retourformulier) naar het onderstaande retouradres. Zit er geen bijgeleverd retourformulier bij je bestelling? Stuur ons dan even een mailtje!

Wil je je bestelling ruilen? Stuur ons dan eerst even een e-mail!

Het adres waarnaar je kunt retourneren:

0-FIVE

Santplaet 4

8532BT Lemmer

Retourzendingen met onvoldoende porto worden niet aanvaard. De retourzendingen die door 0-FIVE aanvaard worden, worden vervangen door een vervangend product, of het originele bedrag wordt terugbetaald. Restitutie wordt verleend binnen 14 dagen na recept van het geretourneerde product. 0-FIVE aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schadeclaims of gevolgschade in welke hoedanigheid onderbouwd als gevolg van het gebruik van haar producten door de consument of derden.

Garantie 

  • Wij geven geen garantie op pullen. Dit ontstaat door wrijving met andere materialen.
  • Wij geven geen garantie op bedrukking van steentjes, letters etc.
  • Wij geven geen garantie op de afwerking van losse draadjes.
  • Wij geven geen garantie op haken bij truien of vesten.