Veelgestelde Vragen

Wat is de levertijd?

Onze levertijd is 1-2 werkdagen. Pre-orders kunnen daarentegen langer duren, maar dit staat altijd beschreven bij het product.
Wanneer je bestelling verwerkt & verzonden is wordt deze meestal de volgende dag al bezorgd. Soms duurt dit langer door de drukte bij PostNL of met de feestdagen. Je krijgt altijd een bericht over de verzendstatus over je bestelling.

 

Wanneer ontvang ik mijn track & trace?

Wanneer je bestelling verwerkt en verzonden is ontvang je direct een bericht met de track & trace (dit geldt niet als je voor postzegels hebt gekozen)

 

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, wat nu?

Soms komen deze mails in je spam box terecht, check deze dus eerst even! Als deze hier niet bij zit heb je misschien een verkeerd e-mailadres doorgegeven. Stuur ons dan even een mail dan helpen wij je daar!

 

Hoelang heb ik om mijn bestelling te retourneren?

T/m 14 dagen na ontvangst van je pakket kun je je bestelling retourneren. Let op! Vergeet het bijgeleverde retourformulier niet in te vullen, anders kunnen wij niks met het geretourneerde pakket doen. Zit er geen bijgeleverd retourformulier bij je bestelling? Stuur ons dan even een mailtje!

 

Wanneer ontvang ik mijn geld terug na mijn geretourneerde bestelling?

Na de ontvangst van je geretourneerde item(s), controleren wij deze eerst. Als dit is goedgekeurd zetten wij dit in ons systeem en duurt de terugbetaling max 14 dagen.

 

Wat zijn de retourkosten?

De retourkosten zijn voor de consument zelf. De kosten kunnen verschillen door de grootte van het pakket. De kosten liggen tussen de €4,10 & €6,10